جمعه ۳۱ فروردین ۰۳

کاهش استرس و اضطراب با تست اضطراب2

۱,۲۴۲ بازديد

یکی ازراه های تشخیص استرس و اضطراب درانسان شرکت درتست های ازپیش تعیین شده میباشد. تستهای بسیاری برای این امر وجود دارد اما این مرکز به همت کانون مشاوران ایران وبا بهره گیری ازبرترین کارشناسان ومتخصصان دراین امر اقدام به راه انداری بخشی بانام تست اضطراب کرده وبا استفاده ازجدیدترین متد و شیوه تست اضطراب، میزان استرس و علت اضطراب را درشما مورد سنجش قرار داده وتوسط متخصصین مورد بررسی قرار میگیرد آنان باریشه یابی وبررسی عوامل موجود درزندگی شما، علل استرس و اضطراب را درشما پیدا کرده و بااستفاده از جدیدترین روشهای مقابله با استرس، این معضل را یکبار برای همیشه اززندگی شما خارج خواهد کرد. بنابراین مشاوران ما در مرکز مشاوره از همین حالا منتظر شما خواهند بود. دانلود رایگان تست اضطراب

تست اضطراب رایگان

حامد: من مدت ها بود به خاطر مشکلاتم در زندگی و مشکلات جنسی با همسرم دچار استرس شدم. در این زمان تپپش شدید قلب داشتم و برخی شب ها نمی توانستم بخوابم. اشفتگی من به همسرم نیز منتقل شده بود. زندگی من تحت تاثیر قرار گرفته بود. تست فوق را زدم و مطمئن شدم اضطراب دارم پس به روانشناسی در یک مرکز مشاوره خوب مراجعه کردم.

 

برای انجام تست باید بطور حضوری به مشاور مراجعه کنید و در این مورد تست رو انجام بدید …

مادرم چند سالیست که خیلی خانواده را تحت فشار قرار میدهد

مادر بنده چند سالیست که خیلی خانواده را تحت فشار قرار میدهد مدام به درب و دیوار خانه گیر میدهد نگران ازدواج برادر ۲۴ ساله ام است .
این روزها سردرد زیادی دارد و گوشه ی چششمش تیک میزند .. نوک بینی اش حس گرمی دارد حال خوبی ندارد ، در ضمن ایشون از بیماری وسواس هم رنج میبرد ..
اگه میشه برای درمان کمک کنید.. با تشکر

پاسخ

دوست عزیز در این مواقع بهتره متخصص اعصاب ایشون رو معاینه کنه و در کنار درمان جسمی درمان روانشناختی هم برای ایشون انجام بدید …

تا ریشه این تندی های رفتارش مشخص بشه … وگرنه در این جا نمیتونید به درمانی پایدار برای ایشون برسید
موقع امتحانام استرس میگیرم

من موقع امتحانام استرس میگیرم و ترسو هستم چکار کنم. با تشکر

پاسخ

دوست عزیز این استرس مقطعیه و شما بعد از طی این مرحله دیگه استرس نخواهید داشت ولی اگر این استرس برای شما ماندگار بشه و آرامش زندگی شمارو مختل کنه اونوقت نگران کننده است پس برای هر دو حالت با روانشناس مشورت کنید داروهایی ساده هستند که میتونه در مواقع امتحان استفاده کنید تا در این مدت بتونید زمان امتحان رو بگذرونید
در این مورد میتونید با این شماره مشاوره تلفنی داشته باشید

۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

خیلی فکرو خیال میکنم فکرای منفی میاد سراغممم

سلام خسته نباشید من مشکلی دارم واینه که خیلی فکرو خیال میکنم فکرای منفی میاد سراغممم هرجقد میخوام فک نکنم نمیشه ولی بازم اون فکرا ناراحتم میکنه و منو میترسونه طوری که به خودم میگم نکنه دیوونه بشم کمک کنید مرسی

پاسخ

افکار منفی از پیدایش تا ریشه کنی مثل هر روز در آشپزخانه مشغول به کار بود.

روی اجاق گاز هم غذا داشت قل قل می زد. او هم سخت مشغول شستن ظروف بود. هرکس او را می دید، حس می کرد که حسابی مشغول کار است اما واقعیت امر چیز دیگری بود.
او جسمش در آشپزخانه بود اما روح و فکرش در جای دیگری مشغول بود.

داشت فکر می کرد. البته فکر داریم تا فکر. قرار بود با اعضای خانواده به مسافرت بروند و او چند روز بود که مشغول فکرکردن بود: < اگر تصادف کنیم چه می شود؟ اگر ماشین خراب شد؟ حتما باز هم پسرمان مثل دفعه قبل در راه مریض می شود… مگر توی این مسیر دکتر پیدا می شود؟! اگر دکتر نبود چه؟

حتما کار به جای باریک می کشد و حال پسرمان بدتر می شود. با این اوضاع به جز دردسر چیز دیگری نیست…>
دانشمندان و محققان دائم اخبار جدیدی در مورد تاثیر افکار منفی بر روی زندگی انسان اعلام می کنند. چندی قبل محققان آمریکایی اعلام کردند افکار منفی حتی باعث بیماری جسم می شود.
در این تحقیق به وضوح بیان شده است فعالیت منفی مغز (ناشی از فکر منفی) باعث ضعف سیستم ایمنی می شود، جالب اینکه عکس این مطلب هم صادق است. افکار مثبت باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.

حتی در تحقیقی دیگر مشخص شد افرادی که افکار مثبت، روشن و خوش بینانه دارند بیشتر عمر می کنند و حتی متوسط عمر این افراد ۵/۷ سال بیشتر از افراد منفی نگر است که دائم افسوس گذشته را می خورند.
نکته مهم اینکه این محققان اعلام کردند تاثیر فکر مثبت بیشتر از پایین بودن فشارخون؛ کنترل کلسترول و یا کاهش وزن است! در مطالعات بعدی مشخص شد قلب و عروق افرادی که منفی نگر هستند به استرس پاسخ مناسبی نمی دهد و به این ترتیب امید به زندگی در این افرادکمتر است.

شاید باور نکنید که حتی دانشمندان نقاطی را در مغز که به افکار منفی و مثبت پاسخ می دهد، شناسایی کردند و افرادی که نقاط مثبت مغزشان بیشتر فعال است سرحال تر بوده و زندگی شادابی دارند .
حتی روان شناسان معتقدند دعواهای پدر و مادر باعث می شود در بچه ها تنش ایجاد شده و آنها دچار افکار منفی شوند که آثار این تفکر منفی در ازدواج و زندگی خانوادگی آنها در آینده تاثیر بدی می گذارد به طوری که خشونت، بی تفاوتی و عدم مسئولیت پذیری از نتایج سوء این تفکرات منفی است.

بازار فکر منفی داغ است

حتما شما هم این سوال معروف و به اصطلاح فلسفی را شنیده اید: اول مرغ به وجود آمد یا تخم مرغ؟! حالا به این سوال هم دقت کنید: اول افسردگی به وجود آمد یا افکار منفی؟

شاید ما نتوانیم به سوال اول جواب بدهیم اما پاسخ سوال دوم برای همه شما بسیار جالب خواهد بود.
در بسیاری از موارد، حقیقتا افسردگی در نتیجه افکار منفی به وجود می آید.
وقتی اتفاقات بدی رخ می دهد ما باران افکار منفی را بر سر خود می ریزیم: < من خوب نیستم. تقصیر من بود، من سراپا تقصیر و اشتباهم. هیچ راه حلی برای من وجود ندارد…> تمام این افکار ما را به سمت افسردگی عمیق حرکت می دهد چون این تفکر ماست که وجود و نحوه زندگی کردن ما را می سازد.

دانشمندان ۱۰ نوع الگوی فکری غلط را شناسایی کرده اند که ما را به سمت افسردگی می برند.
۱) تفکر همه یا هیچ: او اخیرا در شرکت تقاضای ترفیع کرده بود اما آنها ترفیع را به کارمند دیگری دادند که تجربه اش بیشتر بود. حالا او به این نتیجه رسیده است که هیچ وقت ترفیع نمی گیرد. او احساس می کند کاملا در شغلش شکست خورده است.
۲) زیاده از حد عمومیت دادن: او خیلی تنهاست و بیشتر وقتش را در منزل می گذراند، بعضی اوقات مردم به او می گویند کمی بیرون برود و با آدم ها ارتباط داشته باشد اما او احساس می کند اینکار بی فایده است چون بر این باور است هیچ کس نمی تواند واقعا او را دوست داشته باشد.
۳) غربال کردن روانی: او روز بدی داشته است. حین رانندگی به سمت منزل، راننده ای مهربان به کمک او آمد تا از ترافیک سنگین نجات پیدا کند. درست بعد از آن راننده بی دقت دیگری با ماشین او تصادف کرد. او به این نتیجه رسیده است که در این شهر همه بی دقت، بی مسئولیت و خطاکارند.
۴) بی ارزش کردن موارد مثبت: اخیرا او در عکاسی عکس انداخته بود. دوستش با دیدن عکس به او گفت بسیار خوب افتاده است اما او با عصبانیت شاکی شد که اتفاقا اصلا عکس خوبی نیست. این درحالی است که همه می گفتند تا به حال چنین عکس خوبی از او گرفته نشده است.
۵) نتیجه گیری سریع و سطحی: منتظر دوستش در رستوران نشسته است. دوستش ۲۰ دقیقه دیر آمد. او بلافاصله به این نتیجه رسید که دوستش حتما سراغ چند تا کار دیگر رفته و برای این قرار ارزش قائل نیست. این در حالی است که دوستش در ترافیک گیر کرده بود.
۶) بزرگنمایی و کوچک نمایی: مشغول بازی فوتبال است. اما حین بازی دچار خطای بزرگی شد که هم بازی ها را کمی ناراحت کرد. اما بلافاصله بعد از آن گل زد. در آخر بازی دائم اشتباهش را به یاد می آورد و اصلا گلی را که زده فراموش کرده بود.
۷) استدلال عاطفی: او به خانه نگاهی انداخت. کاملا به هم ریخته بود. بلافاصله احساس بدی به او دست داد: به هم ریختن خانه یعنی اینکه من ناتوانم. اصلا امیدی به تمیزی نیست پس اصلا چرا باید سعی کنم که همه جا تمیز و مرتب باشد؟!
۸) بایدهای بی مورد: در مطب دکتر منتظر بود. دکتر تاخیرداشت. او دائم به خود می گفت: وقتی پول ویزیت می دهم او باید سر موقع به مطب بیاید. باید بیش از این توجه و دقت داشته باشد. اصلا باید قانونی باشد که این جور آدم ها را درست کند. که البته اکثرا نتیجه این باید و بایدها چیزی به جز تلخی و عصبانیت نیست.
۹) انگ زدن اشتباه و بی مورد: او یک بار در طول رژیم لاغری خود بیسکوئیت خورد. هنوز که هنوز است می گوید من آدم چاق و بی عرضه ای هستم که یک بار رژیم خودم را به هم زدم.
۱۰) به خود نسبت دادن: فرزندش در درس ضعیف است. او دائم حس می کند که مادر خوبی نیست و همه این مشکلات به خاطر کوتاهی و قصور او به وجود آمده است.
جلوی این فکر پلید را بگیرید
اگر شما هم هریک از این انواع تفکر را در خود می بینید باید به فکر چاره باشید. البته وجود افکار منفی تا حدی طبیعی است اما اگر مستمر بوده و کل زندگی را تحت تاثیر قرار بدهد باید از شر آن خلاص شد. نکات کاربردی که به شما معرفی می کنیم اثرات قوی و جالبی بر روی حذف افکار منفی دارند. اما بهتر است قبل از آن به این مثال ها توجه کنید:
اظهار مثبت:
صبح که از خواب بلند می شوید در آینه نگاه کنید و بگویید: < امروز من چقدر سرحال هستم. چهره ام زیباتر از قبل شده است. من آنقدر باهوش و باکفایت هستم که مطمئنا بیشتر مردم مرا دوست دارند.

در طول روز هم افکار مثبت و حتی اعمال مثبتی را که انجام داده اید بنویسید. این کار اعتماد به نفس شما را تقویت می کند.
از تصویر تا تصور:
خودتان را درست آن طور که دوست دارید با شید، تصور کنید.

هر روز تصوری مثبت از خود داشته باشید مثلا تصور کنید در برنامه ریزی که کرده اید به نتیجه خوبی رسیده اید و موفق شده اید. به موفقیت ها و شادی های گذشته فکر کرده و آنها را دقیقا در ذهنتان دوباره مجسم کنید.

این کار روحیه شما را بهتر می کند.

منبع :کاهش استرس و اضطراب با تست اضطراب-مرکز مشاوره ایران

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.