مطالعه در مورد افراد سالخورده نشان می دهد آگاهی فرد از پیری به همان اندازه است که قبلا تصور نمی شد، و تجربیات روزمره و نگرش فرد نسبت به پیری می تواند بر آگاهی فرد از تغییرات مرتبط با سن (AARC) تاثیر بگذارد و این که آگاهی خلق و خوی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد.
"مردم تمایل دارند که نگرش کلی نسبت به پیری داشته باشند، خوب یا بد، اما ما می خواستیم بدانیم آگاه بودن آنها در مورد پیری خود (یا AARC) با توجه به تجربیات روزمره آنها در طول زمان، با توجه به تجربیات روزمره خود، نوسان داشت". Shevaun Neupert، روانشناسی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی و نویسنده اصلی مقاله در مورد مطالعه.
برای مطالعه، محققان 116 نفر از بین 60 تا 90 ساله ثبت نام کردند. هر شرکت کننده یک نظرسنجی را برای تعیین نگرش های پایه به پیری انجام داد. برای هشت روز بعد، شرکت کنندگان روزنامه هایی از عوامل استرسزای روزانه (مانند داشتن یک استدلال) را نگه داشتند، ارزیابی روزانه تجربیات مربوط به سن (مانند "من تبدیل به عاقلانه" یا "من در فکر من آهسته تر") انجام دادم. ، و در مورد تأثیراتشان یا خلق و خوی آنها گزارش شده است.
"ما دریافتیم که AARC مردم، همانطور که در ارزیابی های روزانه آنها منعکس شده است، از روز به روز به طور قابل توجهی متفاوت است،" جنیفر Bellingtier، دکترای اخیر فارغ التحصیل از ایالت NC و همکارانش مقاله. "ما همچنین دریافتیم که افرادی که نگرش پایه ای آنها نسبت به پیری مثبت بودند نیز تمایل داشتند تأثیرات مثبت یا مثبت بیشتری داشته باشند."
ناپرت می گوید: "افرادی که با نگرش مثبت نسبت به پیری نیز کمترین احتمال گزارش دادن" زیان ها "و یا تجربیات منفی را در ارزیابی پیری روزانه خود دارند.
ناپرت می گوید: "با این حال، زمانی که افراد با نگرش مثبت نسبت به خسارات گزارش دادند، تأثیرات مهمی در تأثیر آنها در آن روز وجود داشت." به عبارت دیگر، تجربیات پیری منفی، تاثیر مثبتی بر روی خلق و خوی افراد داشتند که به طور معمول در مورد پیری رفتار مثبتی داشتند. "
این مطالعه بر روی کار قبلی که نشان می دهد داشتن یک نگرش مثبت در مورد پیری، هنگامی که با شرایط استرس زا روبرو می شود، انعطاف پذیرتر می شود.
- ۰ ۱
- ۰ نظر